Bridž delavnice za mlade

Med letošnjimi poletnimi počitnicami Bridge klub Maribor v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor izvaja BRIDŽ DELAVNICE med 21. in 25. avgustom 2023.

Delavnice izvaja Milica Marin, ki ima licenco za poučevanje. Potekale bodo od 9.30 do 13.30 ure na sedežu ZPM Maribor, Razlagova 16, 2000 Maribor. Namenjene so mladostnikom starejšim od 15 let.

Bridž (bridge) družabni miselni šport, ki uri logiko, strategijo, koncentracijo, komunikativnost, parski in moštveni duh ter razvija pozitivne osebnostne lastnosti (poštenost, iskrenost, korektnost, vljudnost), zato vabimo vse mladostnike, ki si radi urite um. Ponujamo vam zabavo pri igri s kartami. Zadnji dan, to je v petek 25. avgusta 2023 vas v zgoraj navedenem času popeljemo v klubske prostore Bridge kluba Maribor v katerem vas bodo pričakali že izurjeni igralci in skupaj z vami odigrali pravi bridge turnir.  Imeli boste priložnost seznaniti se z tem miselnim športom, katerega lahko resno trenirate in v njem tekmujete na klubskih, državnih, evropskih in svetovnih turnirjih.

Za udeležbo se prijavite v informacijski pisarni Zveze prijateljev mladine Maribor na tel. št.:  040 433 511 ali 02 229 69 10 in info.dum@zpm-mb.si.